söndag 31 juli 2011

Mysig cykeltur





Lovely!

Vilken härlig sommarkväll det blev! P, jag & Felicia passade på att ta en cykeltur. 
Nu skall vi sätta oss ute på altanen med ett glas rödvin och bara njuta!

Keramik - Agneta Livijn

En av dessa finns på min önskelista! Jag har hela tiden varit inställd på den blå men tycker även att den vita är snygg. Bägge två hade passat bra i mitt kök minsann ;)
Det är keramik från Agneta Livijn .

Nu är det +22 grader varmt ut och man kan skymta solen så idag blir det en tur till stranden & lite bad.

Ha en härlig söndag!



lördag 30 juli 2011

Linda Bengtzing


Nu har jag precis kommit hem med två glada tjejer som har fått träffa Linda Bengtzing i Ängelholm. Tjejerna fick både autograf & en Kram av Linda.

Nybakade bullar till frukost


Vilken härlig lördag! Solen skiner och det är redan +20 grader ute. Jag har bakat grahamsbullar till frukost - finns det något godare än nybakat bröd till frukost?

Idag skall vi åka till Ängelholm & titta på Linda Bengtzing.

Önskar er alla en härlig lördag!




fredag 29 juli 2011

Kalasdax!





Idag skall Felicia på kalas eller rättare sagt Poolparty! Nu har vi slagit in paket till födelsedagsbarnet och snart dax att packa ner badkläder och ta fram kvällens outfit.

Önskar er en mysig fredag!

torsdag 28 juli 2011

ChillNorway - Höstkläder




Känns lite konstigt att skriva att höstkläderna är påväg till butikerna redan den 28 juli och att man dessutom redan nu är nyfiken och vill veta hur höstens kollektioner ser ut.

Här är ett smakprov på ChillNorways kollektion som jag är lite nyfiken på.

Annorlunda nejlika


Denna ljuvliga nejlika hittade jag i när jag skulle köpa blommor till kvällens festligheter!

onsdag 27 juli 2011

Leila bakar i Frankrike



Ikväll är det Leila bakar i Frankrike på TV4 Plus klockan 21.00. Det är ett av mina favorit program på TV just nu.. 

Bilderna har jag lånat från Hemmakanalen

tisdag 26 juli 2011

Juicy Couture - Lycka


Lycka - när jag idag åkte till Båstad och gick in en av sommarbutikerna "Alice" och fyndade ett Juicy Couture set för halva priset. Jag har letat på nätet som en tok efter ett rosa set att ha hemma och mysa i efter jobbet.

Många finfina set hade dom - skulle kunna köpa ett till om dom inte var så galet dyra (trots halva priset).


måndag 25 juli 2011

Lise Sandahl


Idag har jag och Felicia haft en mysig eftermiddag hos ett par kompisar. Väninnan hade denna fina blus på sig som kommer från Lise Sandahl. När jag kom hem surfade jag in på Stil1 och hittade blusen och massor av andra superfina kläder. Stil1 har både kläder till vuxna och barn - me like!

Fotot har jag lånat från Stil1

söndag 24 juli 2011

Är det sommar skall man självklart sitta ute och äta glass!


Är det sommar och man är i Köpenhamn så skall man självklart äta glass! Denna lilla glass beställde Felicia in när vi var i Köpenhamn. MUMS!

 Tycker ni hon ser ut att frysa?

Nyhavn




Nyhavn på kvällen

Mysiga Nyhavn - även om det bara är +13 grader. Vi satt ute och åt fisksoppa i en av de mysiga restaurangerna som ligger vid kajen.  

Vi måste varit en syn för gudarna när vi fick in vår fisksoppa och började leta efter fiskbitarna som inte fanns. Vi tittade på varandra och undrade om dom drev med oss.... Anyway, soppan var god (även utan fisk) och varma blev vi!

Köpenhamn


Felicia & Världens längsta man.

P  hade bokat hotell till oss i Köpenhamn denna helgen, strålande initiativ tyckte jag och dottern. 

Vi hade planer på att strosa i Nyhavn, shoppa, sitta på uteservering och bara vara. Självklart hade vi även planerat in ett besök på Tivoli. Det vi inte hade planerat var att det skulle regna oavbrutet och vara +13 grader varmt. Tyvärr blev det inget besök på Tivoli. 

Hotellet Copenhagen Strand Hotell hade ett fantastiskt läge runt ena hörnet låg Nyhavn och gick man åt andra hållet så kom man upp på Ströget. Prisvärt och bra rum.

fredag 22 juli 2011

Fynd



Dessa coola skor fyndade jag igår när vi var på Ullared, inte inne på GEKÅ's utan hos Sko Boo. 

torsdag 21 juli 2011

Bra hudvårdsprodukter - Kanebo Sensai


 


Det är farligt dyrt att ha en väninna som är Butikschef på Kicks Mitti och som ger en prover på bra produkter som hon tycker att jag skall ha. Förvånad blir man när man blir beroende av dom och bara måste köpa! 
Några produkter som jag måste rekommendera är Kanebos produkter Sensai Cellular Performence, förvisso är dom galet dyra men otroligt dryga.
Men som sagt... resultatet blir bra och då kan jag tycka att det är okej att det kostar lite.

onsdag 20 juli 2011

Kallbadhuset - Båstad







Idag blev det en härlig eftermiddag på Kallbadhuset i Båstad med Felicia och hennes kompisar. På onsdagar får man ha med sig barn så det gäller att passa på. Eftersom eftermiddagens väder inte var strålande så var valet av dag klockren även om det inte var planerat. Tjejerna passade även på att ta ett dopp i havet.

Vi har bestämt att det blir en ny tur till Kallbadhuset i höst.

I morgon skall jag och min svägerska åka till Ullared, vi kommer säkert få sällskap av 1000 andra :-)

Nybakat


05.30 ringde klockan i morse, då var det dags för mig och dottern att hoppa upp ur sängen och baka bullar. Varje sommar i några år har Felicia och hennes kusiner stått i hörnan av farmor & farfars hus och sålt nybakade bullar som deras mammor varit uppe i ottan och bakat. Tjejerna brukar hjälpa till med det sista som att pensla bullarna ;)

08.00 var försäljningen i full gång. Kanelbullar & goda grahamsfrallor såldes idag. MUMS! 

Båstad



Idag har jag varit i Båstad och klippt håret hos Madde på Fricks Salonger. 

Jag passade på att titta in på fabriksförsäljningen som Du&Jag har i Båstad. Helt ljuvliga kläder och riktiga fynd. Deras kläder hittar ni hos även hos Nordljus & Nelly. Nu på sommaren är det massa rolig shopping i Båstad. Denna vecka har de flesta butiker även starta sin REA.

Är ni på Besök i Båstad tycker jag ni skall göra ett besök på Hotel Skansen och deras Kallbadhus. Helt fantastisk utsikt och helt underbart! 

tisdag 19 juli 2011

Härlig andra semesterdag!



Nu är det dax att åka till Båstad och klippa håret. Äntligen! Haha.. man skulle kunna tro att det var längesedan jag klippte mig sist. Men visst är det så att när man vet att man skall klippa sig om några dagar så ser man bara hur slitet och trist håret är och vill inget annat än att klippa sig bums.

Tjingeling

Födelsedag med Jack Daniel's Fudge & Whiskey


När P fyllde år så kom hans bror och svåger med dessa presenter! En strålande present till någon som gillar whiskey!

Kombinationen med en tugga av Jack Daniel's Fudge & en klunk whiskey lär vara MUMS!

Är ju inte såååå förtjust i whiskey själv så jag har inte smakat - ännu!



måndag 18 juli 2011

Lantlig inredning i vitt




De här bilderna kommer från ett inspirerande hemreportage hos Sköna Hem och visar hur jag skulle vilja ha det hemma hos oss. Jag skulle gärna vilja ha vitmålade golv och inte laserade som vi har.  Man kan alltid önska!

Vår söta lilla hamn


Vid vår söta lilla hamn där vi bor så finns denna badbrygga som är välbesökt just vid denna årstid. Även om vädret är lite sämre så finns det ett gäng tappra som både tar ett morgondopp och kvällsdopp. Jag tillhör inte de som tar ett morgondopp är alldeles för kallt i vattnet. När det blir +23 skall jag fundera på saken :)

torsdag 14 juli 2011

Tjejkväll - Hos Jonas




Vilken mysig torsdagskväll innan semestern!  Vi var några tjejer som spontant bestämde att vi skulle ha en mysig tjejkväll Hos Jonas, en restaurang vid stranden i Vejbystrand. 

God caesarsallad med ett glas rödvin satt bra efter en dag fullt av arbete.

Framför allt trevligt att träffa alla goa tjejer innan semestrarna börjar och alla försvinner iväg på resor och andra aktiviteter

lördag 9 juli 2011

Sommarläsning


Snart semester! Bara en veckas arbete kvar sen börjar 4 härliga semesterveckor som jag har laddat med lite härlig sommarläsning. Var på bokhandeln idag och inhandlade 4 böcker varav 3 som Denise Rudberg skrivit. Hon är en av min favorit författare. En annan favorit är Buthler & Öhrlund - har ni inte läst någon av deras böcker så tycker jag absolut att ni skall göra det. 

fredag 8 juli 2011

Sommarlovsbåten




Är ni i Malmö i sommar så tycker jag att ni skall passa på att titta på inspelningen av Sommarlovsmorgon. Inspelningen är på tisdag-lördag och börjar klockan 09.00. Vill ni ha bra platser som våra tjejer fick bör ni vara på plats 08.00.

Inspelningen sker i Västra Hamnen i Malmö.


söndag 3 juli 2011

Tadaaaaa! Får jag lov att presentera Siri


Får jag lov att presentera vår andra katt - Siri! Som jag skrivit tidigare så vill hon inte gärna fotograferas. Skulle det vara så att man råkar få henne på bild så gör hon 1000 olika miner som inte är till hennes fördel.

Visst är hon en stilig dam?

fredag 1 juli 2011

En trött liten kille



En trött liten Milton. Han tycker det är rätt jobbigt när det är varmt ute och är nog en av de få som längtar efter lite svalare väder.