måndag 31 oktober 2011

Happy Halloween

Halloween
HAPPY HALLOWEEN! Idag får man fylla skålarna med godis ifall det kommer något litet spöke och knackar på dörren :-) Årliga övernattningen på fritids i kväll med spökrunda. 

Ha en mysig Halloween och en bra vecka!

måndag 24 oktober 2011

Feelgood

Life is good!


Vad sägs om litte glitter och glamour så här på måndagen?

söndag 23 oktober 2011

Härliga höst!



Fina kusinerna!


Idag var jag, Felicia och hennes kusin i bokskogen. Vilket härligt väder! Det sägs att förr så fanns det gott om snapphanar i skogen och det är nästan lite magiskt när man är där. Passade på att ta en massa foton på tjejerna. Efter besöket i skogen så åkte vi ner till stranden det var inte lika skönt eftersom det blåste en hel del. 

Nu har tjejerna beställt fika!

Tjingeling!

lördag 22 oktober 2011

Versace for HM - Pink

Versace for HM - Pink

Versaces for H&M i rosa. Tänk er den rosa klänningen när man är lite brun med tillhörande skor och väska. ME LIKE!

fredag 21 oktober 2011

Versace for HM - Min önskelista

Ni har väl inte missat att höstens designer på HM är Versace? Dom har helt galet många snygga kläder och väskor som jag bara vill ha! Gissa vem som kommer att hänga på låset den 17 november när det kläderna kommer till butik.

HM tillsammans med Versace har en tävling just nu där man kan vinna finfina priser från kollektionen! Ni hittar tävligen här!

Ha en mysig helg!

onsdag 19 oktober 2011

Höstfavoriter från H&M


Idag fick jag paket från H&M - dessa supercoola byxorna! Snygga både till svarta och bruna kläder! Dessutom otroligt prisvärda - 199 kronor! Det måste man ändå kalla fynd! Jackan har jag också investerat i och mössan köpte jag förra året. Skorna på bilden finns på min önskelista! Thiiihiiii... tur att man snart fyller år för önskelistan fylls på hela tiden.

söndag 16 oktober 2011

Rosa Oktober!


Jag har skrivit det tidigare. Denna månaden går allt i rosa! Eftersom jag ÄLSKAR rosa så är det inte svårt att hitta saker man tycker om och allt är ju för en god sak! Tänk ROSA!

fredag 14 oktober 2011

Galet förälskad!



Blev helt galet förälskad, när jag såg dessa bilderna på denna lilla sötnos. Får jag lov att presentera Charlie, det är en liten kattpojke på 5 veckor. Är han inte helt ljuvlig? Charlie har samma mamma som vår katt Milton och är en social och "pratig" liten kille. Med andra ord är han som Milton.

Have a nice friday!

torsdag 13 oktober 2011

Mysiga torsdag!


Vilken härlig dag! I morse när jag körde till Malmö så var det +4 grader varmt, känns sådär med tanke på att det för några dagar sedan var +14 när man körde till jobbet. Det blev en av de finaste höstdagarna med sol, kallt och det fanns en och annan som satt ute i Västra Hamnen och åt lunch.

Kvällen avslutades med SPA & Bubbel hemma hos en väninna. Finns det något mysigare än att sitta ute en stjärnklar kväll med ett gäng trevliga tjejer, bubbel att dricka & +39 grader i vattnet?

onsdag 12 oktober 2011

Köp rosa i Oktober - Lindex

Rosa Oktober! Vill ni stödja Rosa Bandet, Cancerfondens årliga insamling till bröstcancerfonden så kan ni köpa detta fina armband hos Lindex. Det står helt klart på min önskelista! Tänkte önska det av mina barn när jag fyller år!

Ha en mysig onsdag - i blåsten!

tisdag 11 oktober 2011

Kvällens event - Mannekäng för Lindri


Ikväll är det modevisning i Ängelholm och jag är en av mannekängerna. Kläderna vi skall visa kommer från Lindri. Lindris gulliga butikschef Jeanic och hennes medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb när dom tagit fram rätt kläder till oss modeller. 
Måste erkänna att jag aldrig varit inne i butiken tidigare men blev glatt överraskad när jag kom dit, det finns många kläder jag skulle vilja ha! Just nu är jag TOKKÄR i en skinnjacka.
Jag hoppas kunna lägga upp lite bilder från visningen.

Bilden har jag lånat från Lindri.

måndag 10 oktober 2011

Tine K Home - Önskelista

Denna ljuvliga skål från Tine K Home står helt klart på min önskelista! Den finns i flera olika storlekar och säljs bla. på Väla och på Perlanliving.

Tjingeling!

söndag 9 oktober 2011

Söndagsmys i LUND


Idag har mannen, Felicia och jag hälsat på yngsta sonen som flyttat till Lund. På denna mysiga gatan har dom lyckats få en lägenhet. Bättre läge än så här kan dom knappast få, nära Mårtenstorget. Jag bodde i Lund när jag pluggade här och hade nästan glömt vilken mysig stad det är, framför allt när man är student.
Mysigt var det att träffa sonen och höra honom berätta om allt som händer som student i Lund.

fredag 7 oktober 2011

Prosecco - gott bubbel


Ni som gillar bubbel! Har ni provat Prosecco? Om inte så tycker jag absolut att ni skall prova - ni kommer inte att bli besvikna.

Ikväll blir det utgång med fd. kollegor och känner jag värdinnan rätt så kommer det serveras Prosecco och en god pasta!

Have a nice Friday!

torsdag 6 oktober 2011

Isabellas - Julens mat, blommor & inredning



Idag när jag kom hem från jobbet så låg tidningen Isabellas i brevlådan. JULNUMMER! Ehhh... känns sådär när det är knappt 20 grader varmt ute och helt underbart! Känns som om det är långtid till jul - jag lovar att komma ihåg att jag skrev det när jag i början av december kommer ha lite panik för allt jag inte hunnit.
Anyway, jag blev helt förälskad (blir det rätt ofta....) när jag läste och tittade på bilderna om Julblommor på nytt vis.

Nedräkningen har börjat - nu är det bara 79 dagar kvar till julafton!

tisdag 4 oktober 2011

Härliga oktober









Vilken fantastisk start på Oktober (och avslut på september)! Här i Skåne är det rena sommarvärmen! Hur ofta sitter man ute och äter lunch i början av oktober och dessutom njuter av solen & värmen? Dagens lunch åt vi i Västra Hamnen i Malmö med denna härliga utsikt.
Vi hoppas på fler härliga höstdagar!

måndag 3 oktober 2011

Hello Cupcake - kom på posten!


ÄNTLIGEN! Idag kom Leila Lindholms senaste bok "Hello Cupcake" på posten. Jag och Felicia har hittat en hel del godsaker vi skall baka och överraska familjen med.

Ha en härlig kväll!

söndag 2 oktober 2011

Härlig promenad i vår lilla by...




Varje gång jag är ute och går så blir jag lika lycklig över att ha förmånen att bo nära så fin miljö. Dessa bilderna tog jag när jag och mannen var ute och gick på stranden. +20 grader varmt och det är oktober! LOVELY!

lördag 1 oktober 2011

Rosa Oktober


Lena & Per har designat årets Rosa Band som föreställer två armar som kramas!
I Oktober pågår Rosa Bandet, Cancerfondens årliga insamling till bröstcancerfonden. Varje dag får 15-20 kvinnor i Sverige beskedet att de har bröstcancer, VARJE DAG!